Täällä temut senkun jatkuu. Välillä talo pistetään ihan sekaisin ihmisten ollessa poissa ja sitten selitellään silmät suurina ovella, että "ihan oikeasti se oli pommi, joka täällä räjähti!Me ei olla tehty mittään".

Tytöistä otetusta valokuvasta teetettiin kangastaulu, jonka sitten pingotin puukehyksiin. Taulu on 100*80 cm ja laitoimme sen olohuoneen seinälle.
Alla olevassa kuvassa tuo kyseinen taulu on taustalla. Elikkäs kuvassa tytöt juoksevat metsässä korvat pystyssä kohti kameraa ja taustalla on puita ja sumua.

                                          955427.jpg

Tiistaina kävimme jälleen Koskenkylässä parsonystävien luona ulkoilemassa. Taisipa siellä kettukin vilahtaa...

                                          955428.jpg

Aada tuntuu välillä olevan menossa talviunille, niin vaikeaa se on saada aamulla sängystä ylös. Yleensä hän vain esittää, että "joo, mää nukun, enkä huomaa mitään..", kun pyytää neitiä ulos. Sitten kun pitkien suostuttelujen jälkeen hän suostuu nousemaan, täytyy venytellä kovasti, jotta jaksaa lähteä niinkin vaativalle reissulle, kuin aamupissalle.

                                            955426.jpg

Parasta päivässä taitaakin olla:

                                      955429.jpg

Viikonloppuna lähdemme Ouluun näyttelyihin. Olen ilmoittanut molemmat tytöt näytelmiin. Olemme la-su yötä Oulussa, jotenka innolla odotan viikonloppureissua :)