Lauantai-aamuna suuntasimme koko poppoo kohti Oulun KV näyttelyä. Hieman kiirettä piti, sillä Rovaniemi-Kemi väli oli aivan sumussa ja ei voinu ajaa oikeita nopeuksia, sillä näköetäisyys oli välillä todella pieni. Kerkesimme kuitenkin ihan ajoissa näytelmiin, joihin olimme molemmat tytöt ilmoittaneet.

                                964134.jpg

Tuomarina oli norjalainen Leif Ragnar Hjorth.

Emman vuoro oli ennen Aadaa ja narttupentuja oli vain yksi Emman lisäksi. Emma oli 2. ja sai KP:n (kunniapalkinto). Tuon kunniapalkinnon tuomari voi antaa halutessaan mielestään lupaavalle pennulle. Emman kirjallinen arvostelu oli huippuhyvä. Vähän meillä meni esiintyminen niin ja näin, mutta erittäin tyytyväinen olen tuohon pikku-marakattiin :)

Aadan luokassa (avoin) oli Aadan lisäksi 3 narttua. Aada sai aika kamalan arvostelun, sillä tuomarin mielestä Aada oli hieman tukevassa kunnossa, jonka jälkeen vikaa tuntui löytyvän vaikka ja mistä. Odotin tulevan huonon tuloksen, mutta Aada sai kuitenkin EH:n (erittäin hyvä) ja Aada sijoittui ykköseksi narttujen avoimessa luokassa. Eli oli EH/1.

Aadalla on jäänyt aika leveäksi lantio pentujen jälkeen ja vaikka kylkiluut tuntuvatkin ja ei ole "röllykkämahaa", niin ylhäältä päin katsottuna Aadan lantio näyttää paljon leveämmältä, kuin ennen pentuja. Saa nähdä, palautuuko se koskaan ennalleen, vaikka ihan ymmärrettäväähän on, että vauvojen jälkeen ei ihan yhtä timmissä kunnossa enää ole -välttämättä koskaan... :)

Tytöt jaksoivat hienosti koko päivän ja näyttelyurakan jälkeen suuntasimme kohti hotellia, jossa tytöt torkahtivat päiväunet ennen kuin lähdimme koirapuistoon ulkoilemaan.

                                  964117.jpg

                                  964114.jpg
Aina hienon suorituksen jälkeenhän täytyy saada jokin palkinto. Tytöt saivat uudet ihanat vinkulelut, joilla jaksoivat leikkiä jonkin aikaa ennen kuin yöunet veivät voiton.

                                  964118.jpg

Sunnuntaina puolen päivän maissa menimme vielä piipahtamaan koirapuistossa, jossa oli paljon koirakavereita ja Emma oli mielissään, kun sai juoksuttaa muita. Kotimatka sujuikin sitten tyttöjen osalta nukkuen.