Pari päivää on tullut lunta ihan kunnolla ja pakkastakin on ollut sellaiset -15. Minä kun luulin, että talvi oli jo nähty ja kevät tulee kohta. No, onhan se kyllä kiva, että tuli kunnon talvikin, niin pääsee pian jäälle tepastelemaan aurinkoisina kevätpäivinä. Tuossa Kemijoen jäällä menee paljon moottorikelkan jälkiä ja näkyi siellä yksi hiihtäjä ja kävelijäkin koirineen viipottavan, mutta itse en varmaan ihan vielä uskaltaudu. Eihän siitä ollut kauaa, kun joki oli keskeltä vielä ihan sula...

Kävimme äskettäin tyttöjen kanssa leikkimässä Mortti-borderterrierin kanssa. Eipä oltu taas vähään aikaan nähty. Emma sai tassuunsa haavan, en ymmärrä mistä, mutta nyt verenvuoto jo näyttää tyrehtyneen. Emmalla on ollut muutaman kerran haava ja aina se veren tyrehtyminen tuntuu jotenkin todella hitaalta, vaikka haava ei olisikaan iso. Kumma juttu. Ehkä Emman veri on jotenkin "ohuempaa" tai vaan hyytyy hieman hitaammin, kuin Aadalla. Viisaammat voi kertoa? :)

Nyt kun tytöt on trimmattu, pitää ulkona ollakin vaatetta niskassa ja Rouva Oranssin tekemät neulepaidat ovat osoittautuneet erittäin mainioiksi :)

   1236450.jpg1236449.jpg

Tänään meille tulee illanviettoon Hanna ja parsonkolmikko (Helmi, Hippu ja Pipari) ja voin vaan kuvitella, mikä meno ja touhu meillä on, kivaa!!! :)