En ole saanut aikaiseksi päivittää blogia, koska meidän kone temppuilee ja en saa siirrettyä kuvia. Tylsää näin vain kirjoittaa kuulumisia ilman kuvia! :)

Mökkireissu meni oikein mukavasti pari viikkoa sitten, vaikka vettä satoikin lähes koko ajan. Seura oli kuitenkin mitä parhainta ja sehän on tärkeintä! Kiitokset mukavasta reissusta Hanna, Hippu, Helmi ja Pipari!:)

Täytynee nyt mainita niille sukulaisille, jotka tätä lukevat, että en aio julkaista niitä reilu viikko sitten Pentin 60-v. syntymäpäivillä otettuja kuvia puheista poiketen, vaikka tiedän että haluaisitte niin nähdä itsenne blogissa karvaotusten sijaan. Heh :)

Viikko sitten sunnuntaina kävin myös päivän Oulussa katsomassa parsonkehän ja sitten sen jälkeen suuntasimme Oliverin (Aadan pentu) luo. Voi sitä kultapoikaa! Yhtä ihana kuin aina! Laitan kuvia heti, kun saan taas koneen pelittämään. Oliver on paljon saman luontoinen, kuin pienenä. Rauhallinen ja sydän täynnä rakkautta, sen huomasi pusujenkin määrästä. Kyllä tuli kasvattiäiti taas iloiseksi näkemästään.

Aada on alkanut jälleen uimaan. Viime kesänähän Aada lopetti kokonaan uimisen kesäkuun alussa, kun Emma oppi uimaan, eikä ole sen jälkeen veteen mennyt kuin kahlailemaan. Nyt kuitenkin neitokaisella on jostain tullut ihan ihmeellisesti virtaa ja käyttäytyy lähinnä kuin pentu: juoksee lujaa, leikittää Emmaa, villiintyy helposti ja UI! :)

Aada ja Emma ovat myöskin välillä kesätöissä, nimittäin eläinkaupan kauppa-apulaisina. Täytyyhän ne luurahat heidänkin ansaita :)

Mukavata heinäkuuta kaikille! :)