Marraskuu vierähti nopeasti ja joulukuukin on jo puolessa välissä. Kohtahan se aattokin sieltä tulee ja kaikki ihanat jouluruuat, nam! :)

Lunta on oikein kivasti. Hyvä, että tänä vuonna lumet tulivat aika aikaisin, vaikka välillä sai pelätäkin, että ne sulavat pois. Lisää vain! Pakkasta on ollut monta päivää sellaiset -6. Oikein mukava ilma ulkoilla.

Aada on keskittynyt jo Joulun odotukseen, mieluusti se vain köllöttelisi sisällä päivät pitkät. Agilityharkat kyllä saavat neitiin sitten puhtia. Agility on tällä hetkellä erittäin in juttu meidän neideillä. Vielä kun on lämmin halli, niin mikäpä siellä harkatessa. Aada ei ole aina ollut yhtä kiinnostunut agilitysta, kuin nykyisin. Siihen voi hyvinkin vaikuttaa se, että kesäisin harkat ovat ulkona ja hajuja on paljon ympärillä, jopa niin paljon, että neiti on karkaillut jonnekin omille teille. Talvisin harkat ovat olleet sitten kylmässä hallissa, jossa odottelu pakkasella ei ole tuonut kenellekään iloista mieltä. Nyt sitten lämmin halli on kovasti niin pienten harkkalaisten kuin ohjaajankin mieleen. Ehkä myös Aadan kohdalla ohjaajan ja ohjattavan yhteispeli sujuu nykyisin paljon saumattomammin.

Eilen kävimme mummolassa. Monta tuntia kului ulkona touhutessa; potkurilla potkutellessa, häkkyrällä leikkiessä, pihalle kuusta hakiessa ja siihen valoja laittaessa sekä ladossa touhuillessa.

                       2138844.jpg

            2138845.jpg

                     2138847.jpg


Aada päätti sitten pihahommien lopuksi kaivautua ladon alle, tässä lopputulos:

                     2138848.jpg