Noh, niin ne kuukaudet vain taas vierähti, vaikka lupasin itselleni, että päivittelen vähän tiheämpään blogia.

Kevät meni vauhdilla. Tuntuu, että ihan vastahan oli vielä suuret lumikinokset ja nyt tuolla on jo puut ihan vihreänä!

Meillä päivät menee vilisten. Touhua riittää Onnin, koirien, autotallin, talon maalauksen, pihahommien jne. parissa. Ei ainakaan voi valittaa tekemisen puutetta!

Aada ja Emma ovat aivan mielissään kesän tulosta, lämpimämmistä ilmoista, pihasta ja lähiseudun metsistä. Virtaa olis taas vaikka muille jakaa, varsinkin Aadalla Voi pojat, miten se viilettää metsissä aivan omia reittejään, välillä villitsee Emman mukaan hurjiin paineihin, painelee mutalikot ja hiekkamontut aivan tuulispäänä ja on välillä niin metsän eläjä että! Naapureissakin Aada on pyörähtänyt, kun naapurit ovat kotoa karanneen ja ovea raapineen tinttaliinan päästäneet sisälle. Kyllä sanon, että parsonin, ainakin Aada-parsonin kanssa saa kestää monta noloa tilannetta...heh.

Toukokuun alussa oli ihanat helteet ja meidän tytöt päättivät heittää talviturkkinsa pois kahdellakin tapaa. Karvat lyhenivät ja tytöt kävivät lähistöllä sijainneessa lammikossa uimassa.

Emma noutaa keppiä

Aada tarkkailee. Lenkin jatkuttua tästä, tuli komennettua pientä valkoista pupua "Aada, tännepäin!" -sanoin, kunnes tajusin, että omat koirat olivat eri suunnassa. Ei muuta kuin äkkiä neidit remmiin ja eri suuntaan.

 

Onni on pian 11kk. Pikkumies oppii koko ajan uutta ja äiti ja iskä saavat olla monena. Vielä ei kävelyaskeleita oteta, mutta muutenkin meno on jo aika hurjaa, kun kaikki kiinnostaa. Tällä hetkellä paljon mielenkintoa herättävät moottorivehkeet, varsinkin motocrosspyörät. Mäntyvaarassa on tullut pyörähdettyä tuon tuosta iskän ajoja seuraamassa ja tuo ukkelihan jaksaisi olla siellä vaikka kuinka kauan! Televisiostakin huomioidaan heti mopopyörät. Saa nähdä, mitä tästä vielä seuraa...

Rossimiehet

Paita märkänä päristetään radan reunalla. Onni

Kuvasto on tullut selattua moneen kertaan

Toinen mielenkiinnon kohde on vesi eli sukeltaminen ja räpiköinti. Vauvauinti loppui viikko sitten ja syksyllä olisi tarkoitus jatkaa. Kesän aikana pitäisi itse aktiivisesti viedä Onnia uimahallille. Myös kotona suihkussa käynti ja ammeessa istuminen ovat parhaimpia juttuja Onnin illoissa.

Pikkumies tohossa

Koirilla ja Onnilla sujuu yhteiselo hyvin. Hieman jännitti koirien reagointi, kun Onni alkoi enemmän liikkumaan. Alussa tytöt olivatkin hieman varuillaan, mutta kaikki on mennyt todella hienosti. Ymmärrystä täytyy olla puolin ja toisin sekä äidin tarkkana. Kaikkien kolmen lapsukaisen täytyy olla reiluja ja kilttejä toisiaan kohtaan.

Lapset maaliskuussa. Tiedetään, ne on hassuja vieterikauloja nuo tytöt...

Tässä vielä kuva kevät/kesäretkien päätähdistä. Kerrankin kaikki ystävät kuvassa.