AADA

NIMI:                Of Old Burford Tiffany Diamond
SYNTYMÄAIKA:   18.6.2004
ROTU:               parsonrussellinterrieri
VÄRI:                valkoinen tummin merkein
SÄKÄKORKEUS:   34 cm
PAINO:              8,5 kg
EMÄ:                 Of Old Burford Walking Matilda
ISÄ:                  Cosmopolitan Da Roseira Brava

 
      334625.jpg

Aada haettiin meille elokuussa 2004 Of Old Burford Kennelistä Kirkkonummelta. Kotimatka sujui lentokoneella pienen parsonvauvan nukkuessa.

Aada osoitti iloisen terrieriluonteensa jo muutaman päivän kuluttua uuteen kotiin saavuttua. Neidillä on siis riittänyt temperamenttia ja omaa päätä jo ihan pentuajasta lähtien. Aada on rohkea luonne, joka ei pelkää oikeastaan mitään ja haluaa tutkia joka paikan. Kotona Aada on sitten sellainen "kodin sydän", joka haluaa olla lähellä, pussailla ja pitää huolta perheestä. Aada aistiikin yleensä ihmisten mielialat todella herkästi ja usein hänestä huomaa, millä tuulella itse on, ennen kuin itse on sitä vielä huomannut.

Aadan piti alunperin olla Jennin juttu täysin, mutta kyllä voi sanoa, että tuo söpöläinen valloitti täysin Jussankin sydämen heti ensinäkemästä.

Lempiasioita: pitkät aamu-unet ja päiväunet, saunominen, painiminen,       häkkyrä-lelulla leikkiminen, herkuttelu,

Ei niin kivoja asioita: vesisade, aikaiset aamuherätykset,

Hassuja tapoja: Imurin sammuessa Aada juoksee AINA imurin luokse ja      tuijottaa niin kauan, että johto on vedetty imurin sisään. Tätä on siis jatkunut kohta 4 vuotta. Koskaan Aada ei ole yrittänyt ottaa johdosta kiinni, yleensä vain heiluttaa häntää.

Lempinimiä:   Aadu, Aaduskainen, Aanu, Aanuliinu, Aale, Tinttaliina, Tintta,  Aanuski, Aalessimo


Kuvia Aadasta täällä

Aadan näyttelyarvostelut täällä