Pennuille tuli lauantaina kolme viikkoa täyteen. Päivä päivältä nuo pienet touhuilevat enemmän ja kävelemään opettelussakin on selvää edistystä :)

Pennut leikkivät silloin tällöin pieniä pätkiä, jolloin kyytiä saa niin sisarukset, kuin kaikki lähellä olevien ihmisten housut ja varpaat. Vaikka pennuilla ei vielä kunnon hampaita olekaan, niin ikenillä tykkäävät purra kovasti. Leluista pennut eivät vielä tajua mitään. Tuolla odottelee kasa pentuleluja, kunhan pennut vähän tuosta kasvavat ;)

Tänään Aada innostui itsekin vähän, kun pennut murisivat ja painivat. Se heilutti häntää ja oli sen näköinen, että kohta menee leikkiin mukaan.

Pennuista tyttö on edelleenkin kovin ääntelemään ja varsinkin murisemaan. Murinatyylejäkin löytyy jo montaa eri sorttia. Tumma poika on kovin tutkimaan ja viipottaakin yleensä seinän vieruksia pitkin, kunnes huomaa, että on kaukana muista ja palaa takaisin huutaen. Valkoinen poika on sellainen ihmettelijä. Se ei pidä kovaa melua itsestään ja mieluusti katselee touhuja istualtaan. Vaikka kyllä sekin pentupaineihin osallistuu mielellään.

405201.jpg
Tyttö ja tumma poika leikkivät