Pennut harjoittelivat tänään muutaman minuutin yksinoloa. Aada oli Heidi-tätin luona hoidossa ja pennut sitten kotona opettelivat, miten ollaan hetki ihan yksikseen. Kävin siis molempien pentujen kanssa vuorotellen etupihalla noin viiden minuutin verran ja sillä aikaa videokamera taltioi yksin olevan pennun touhut. Hienosti meni. Molemmilla pääsi pieni itku, mutta se kesti vain noin viisi sekuntia. Sitten rauhoittuivat heti. Hienoja pentuja :)

Eilen kävin Emman kanssa kahdestaan autolla eläinkaupassa. Neiti oli niin kuin isot koirat konsanaan ja marssi sisään ja käyttäytyi, kuin olisi ennenkin kaupassa vieraillut. No onhan siellä toki tullut käytyä Aadan masussa. Ostimme pienen herkun kotimatkalle. Tänään oli sitten Oliver-pojan vuoro ja yhtä hienosti käyttäytyi myös tämä pentu pentunen :) Molemmilla vähän kiukutti autossa, kun täytyi olla boksissa etupenkillä ja vieläpä yksin ensimmäistä kertaa. Hienosti kuitenkin lopulta rauhoittuivat.

Tänään oli taas niin kaunis sää. Kävimme Aadan kanssa jäällä ulkoilemassa Kössi-herran ja Pian kanssa. Aada sai taas viipottaa "ilman häntää" ja pylly maassa. Katsokaa alempaa kuvaa, niin ymmärrätte...

477190.jpg 

477205.jpg