Ei ole taasen pariin viikkoon saanut aikaiseksi kirjoitella blogiin.

Kesälomareissu meni oikein mukavasti ja erittäin nopeasti. Automatkat sujuivat ongelmitta ja tytöt olivat reissun aikana hoidossakin vuorokauden ajan tätin ja serkkuni luona, kun me Jussan kanssa kävimme virkistävällä risteilyllä Tukholmassa.
Tytöt trimmattiin Naantalissa, kiitos Natashalle siitä :)

                               779324.jpg

Emma on jatkanut uimaharrastustaan, kun taasen Aada näyttää lopettaneen uimisen kokonaan. Tiedä sitten onko syynä se, että tuo pieni vesipeto vyöryy veteen pennun innokkuudella ja saa Aadassa hirvityksen tunteen.."ai, että tuon hullun kanssa samaan lammikkoon räpimään, ei kiitos".

Heidi- "täti" palasi myöskin reissusta tuohon naapuritielle ja tytöt haluavatkin mieluusti aina lenkeillä poiketa tätin luo herkuttelemaan.

Mortti borderterrieri kaveri oli muutamassa viikossa kasvanut Emman kokoiseksi. Nyt löytyy siitäkin pojasta vauhtia leikkeihin, eikä Emmankaan tarvi enää varoa Mortin pienuutta.

Tänään tapasimme lenkillä Tinka-parsontytön, joka oli 4 kk vanha. Tinka oli oikein nätti tyttö. Hassua, että tuo pari kuukautta Emmaa nuorempi oli Emmaa aika paljonkin korkeampi.

Aadan kanssa olemme miettineet, että josko elokuussa alkaisimme jälleen yrittämään agilitya. Viimeksi olemme radalla käyneet vuosi sitten. Tosin kovaa treenia en uskalla vielä Aadan selällä tehdä, koska Aadahan loukkasi pääsiäisenä selkänsä ja en halua ottaa riskiä, että selälle voi jotain sattua. Mutta sellaista äiti-tytär -toimintaa :) Saadaan kahdestaan jotain harrastella, ilman pientä riiviötä, sitä Aada varmasti kaipaa.

Savukosken parsonvauvat ovat kaikki lähteneet uusiin koteihinsa, paitsi Aava-tyttö, joka jäi Unnalle kaveriksi. Tulkaahan Lissu ja Esa Rovaniemen reissulla piipahtamaan ja näyttämään tuota kasvanutta neitokaista! :)