Sunnunaina lähdimme tyttöjen kanssa autolla kohti Raahea. Haimme Jussan kyytiin Raahen motocrossradalta, jossa hänellä oli la ja su kisat. Sitten lähdimme porukalla tapaamaan Aadan poikaa ja Emman veljeä eli Rikiä :)

Riki oli niin iso poika jo ja aivan upeasti kehittynyt. Odotin paljon karvaisempaa parsoninalkua, mutta Rikillähän oli karva aivan kuin juuri trimmattu, vaikkei sille kuulema oltu tehty mitään. Kunnon parta päässä, mutta selässä lyhyt karkea karva. Emma näytti oikealta tursakkeelta siistin veljensä rinnalla ;)

Riki oli paljonkin saman oloinen, kuin meiltä 8-viikkoisena lähtiessään. Itsenäinen ja reipas. Emmalla ja Rikillä oli kovat juoksukilpailut ja painit ja hauskaa riitti. Varsinkin, kun vielä jostain löytyi ällöttäviä linnun raatoja.


                               710316.jpg
                                                  Lentävät parsonit
               
Illalla ajoimme Ouluun ja yövyimme matkailuvaunussa motocrossradalla.

Maanantaina näimme sitten Oliverin, Aadan toisen poijjaan ja Emman "kaksoisveljen". Oliver taisi jotenkin jälleen muistaa meidät, koska oli niin innnoissaan, että jälleen tuli pienet ilonpissat. Jussalla oli tapana ottaa pennut aina syliin ja viheltää, ja nyt kun sitä taasen testattiin Oliveriin, niin pää kääntyi juuri samallalailla, kuin pienen pienenä poikana. Emman ja Oliverin tavatessa alkoivat heillä leikit heti. Aivan kuin olisivat muistaneet toisensa. Oliverhan lähti meiltä vasta 13-viikkoisena ja kovasti nuo kaksi pientä karvalasta olivat kerenneet kiintyä toisiinsa, kun tekivät kaiken yhdessä. Tiedä sitten, muistivatko vielä toisensa.

Oliver oli myös jo niin ison pojan oloinen, mutta niin ihanan pentumaisen avoin ja iloinen.

                                710315.jpg
                                                   "Sinäkö se oot?"

Reissu oli kyllä tosi kiva. Emmalle varsinkin teki hyvää käydä vähän katselemassa muutakin maailmaa. Aada oli reissussa niin kuin vanha reissaaja. Ei turhaan stressannut.

Lisää kuvia tapaamisista sivupalkissa.