Lauantaina lähdimme Aadan ja Emman kanssa Savukoskelle katsomaan Unna-parsonin pentuja. Tytöt olivat oikein tottuneita jo pitkän matkan matkustamiseen ja nukkuivat parin tunnin ajomatkan takapenkillä turvavöissä. Perillä meitä odottikin Lissu ja Esa sekä oikein pirteä ja hyväkuntoisen oloinen Unna-emo. Aadan ja Emman täytyi uteliaina tyttöinä tarkistaa heti pihalla aitauksessa olevat pystykorvat.

Sisällä sitten viisi pientä 5-viikon ikäistä parsonpalleroista heräilivät päiväunilta. Ja kuinka pieniä ne olivatkaan! Kuvissa ne näyttävät aina isommilta ja tuntuu, että siitä on jo ikuisuus kun Emma, Riki ja Oliver olivat niin pieniä. Nythän Aadan pennut ovat jo 5 kuukautta.

Emma olisi kovasti halunnut aidan takaa tutustumaan pienokaisiin. Aadalla ei sen sijaan paljoakaan näyttänyt kiinnostavan. Pennut olivat kyllä niin ihanan reippaita ja keskenään aivan eri näköisiä. Oli ihan lyhyttä karvaa, pidempää ja siltä väliltä. Oli tricolour merkkistä, koko maskia ja ihan lähes kokonaan valkoista.  :)
                        

Kotona oli illalla kaksi väsynyttä matkustajaa.

Sunnuntaina kävimme Muurolassa ja tytöt poimivat pellolla kaverina päivänkakkaroita ja apilankukkia isot kimput.

                         723629.jpg

Tänään Emmalla oli sitten jännä päivä, kun ensiksi menimme Jussan kummipojan, Jesperin 5-vuotta, luo kylään. Emmaa jännitti kovasti uusi tilanne ja ympärillä pyörivät ihmiset sekä pihalla rassauksen kohteena olevat mönkijät ja motskarit. Pikkuhiljaa Emma kuitenkin alkoi tottua kaikkeen, mutta vilkas lapsi sai karvat pystyyn vähän väliä. Belgianpaimenkoira Ransu sen sijaan oli Emman mielestä aivan mahtava uusi tuttavuus.

Illemmalla näimme Alari-pojan, 6-vuotta , puistossa. Emmaa toki tämäkin kaveri pelotti aluksi, mutta huomasi pian, että Alarin kanssa voi leikkiä kävyillä ja eihän sitä tarvikaan yhtään haukkua ja pelätä. Alarilla ja Emmalla oli pitkät leikit; Alari heitti käpyä ja Emma juoksi hakemaan. Kiva, että Emma sai noin hienon kokemuksen lasten kanssa olemisesta.

Aadan ja Emman Heidi- "täti" on edelleen reissussa. Kovasti tytöt tuohon naapuritielle olisivat menossa kylään siitä ohi lenkkeillessämme. Emmalta terveisiä tätille, että pihasta on silti pidetty huoli ja "Puuso" pidetty kurissa. Kuten tuossa juuri ohi mennessämme meinasimme mäkkärin ruuat saada iltapalaksi.. ;)