Näimme tänään pitkästä aikaa Mortti-borderterrieriystävää. Viime näkemisestä taitaa olla 1,5 kuukautta aikaa. Mortista oli tullut jo iso poika, kokoakin löytyi jo enemmän kuin meidän Aadasta. Mortti on Emmaa pari kuukautta nuorempi. Emmahan on siis tällä hetkellä melkein 8kk. Koirilla oli kiva juosta ja temmeltää metsässä keskenään.

Eilen kävimme mätsärissä taasen. Koiria oli hirmuisesti, varmaan 70-80 kaiken kaikkiaan. Emma ja Aada saivat sinisen nauhan ja Aadan sijoittui sinisissä toiseksi. Oli mukava nähdä kaikennäköisiä koiria, tuttuja ja tuntemattomia.

Ostimme joskus vuosia sitten kissanpedin, joka maksoi euron ja on kulkenut meillä "pesäkolo" -nimellä. Aada on tainnut joskus kerran ängetä nukkumaan tuohon pesäkoloon, mutta eipä ole sen jälkeen ollut kiinnostunut. Jussa nauroikin tuolloin, että kaikkea sitä pitääkin ostaa, kun halvalla saa. Nyt tuo pesäkolo on kyllä haukkunut hintansa miljoonaan kertaan, sillä se oli pentujen numero1 nukkuma- ja painipaikka. Kun sitten pojat lähtivät meiltä maailmalle, jäi pesäkolo edelleen Emman turvapaikaksi. Se on Emman rakkain paikka, sinne pääsee mukavasti turvaan nukkumaan ja joskus tuon keltaisen pehmeän pesäkolon kanssa voi myös painia :)

Tässäpä muutama kuva, joskus sinne mahtui montakin parsonin alkua ja nyt siellä majailee yksi jo hieman varttuneempi parsonneiti :)
 
         920031.jpg    920029.jpg