Sunnuntain kävimme kylästelemässä Aadan hyvän ystävän Iia-rottweilerin (9v.) luona. Pari kuukautta sitten Iian perheeseen syntyi ihmisvauva Valtteri, jonka näimme nyt ensimmäistä kertaa ja oli kyllä niin nätti poika että! :)

Aada ei nykyisin enää niin kovasti riehu kavereiden kanssa pihalla, kuin menneinä vuosina, mutta Emmahan sai Iian leikkeihin mukaan heti. Tytöt kurvasivat vapaana peräkkäin, niin kuin Iiakin olisi pentu jälleen! Leikit jatkuivat sisällä, jossa Emma yritti mm. painia Iian kanssa. Kun toinen lopetti leikin, alkoi toinen saman tien haastamaan uudelleen temuihin. Aada (toiselta nimeltään Maailman Uteliain Koira) tutki asunnon joka nurkan sillä välin. On se vaan niin himpatin utelias, että mikään siltä ei kyllä jää huomaamatta.

Myöhemmin Valtteri-poika heräsi päiväunilta ja tytötkin pääsivät nuuhkimaan pikkuvauvaa. Emma olisi varmasti antanut miljoona pusua, jos olisi luvattu antaa. Aada kävi vilkaisemassa vauvaa sohvalla ja antoi vaivihkaa pikkupusun otsalle ja lähti touhuamaan omiaan. Vähän väliä kuitenkin piti kävellä vauvan ohitse ja kurkata, onko kaikki hyvin.

Oli niin kovasti touhua kylässä, että ei kerennyt/muistanut edes ottaa kuvia.