Ihanaa, että vihdoin on lunta maassa. Jo sitä kyllästyikin siihen pimeään ja märkään, kun sai aina olla koiria pesemässä ulkoilun jälkeen. Saa nyt nähdä, kauanko nämä lumet ovat maassa. Ensi viikolle on kyllä lupailtu onneksi pakkasia.

Aada ja Emma tykkäävät kovasti lumesta. Ulkona on mukava ottaa pitkiä pomppuja lumella ja syösyillä isojen lumipaakkujen kimppuun. :)

Tänään kävimme päivällä papan luona isänpäiväkahvilla ja tytöillä oli niiiin ihanaa peuhata pellolla.

                                  1053314.jpg
 
                                  1053311.jpg

                                  1053309.jpg

                                  1053337.jpg

Heh, tuo viimeinen kuva on hassu. Tytöillä on siis paljon samanlaisia asentoja, liikkeitä ja ilmeitä, vaikka ovatkin toisaalta täysin erilaisia luonteiltaan ja eleiltään.

                                  1053313.jpg
   
Lauantain Aada ja Emma saivat uudet valopannat. Pannassa saa valon olemaan koko ajan päällä, vilkkumaan tai sitten kokonaan pois. Aadalla on ollut puolivuotiaasta saakka tuollainen panta ja nyt kun halusin Emmallekin, niin en aluksi löytänyt samanlaista mistään. Uutta kuviollista mallia löytyi kyllä, mutta halusin juuri tuon punaisen ilman mitään söheröitä. Netistä löytyi sitten pitkän haun jälkeen ja hinta oli parinkympin paikkeilla. Hinta tuntui aika suurelta, sillä olin ajatellut ostaa kaksi kappaletta, koska se vanha on vähän jo kärsinyt ja varmasti heti lakkaisi toimimasta, kun on vain yksi uusi panta. Soitin Haaparannalla sijaitsevaaan eläinkauppaan, koska tiesin, että Heidi-sisko oli lähdössä lauantaina Ikeaan, ja heillehän oli tullut samana päivänä kyseistä pantaa ja hinta oli alle 10 € kpl! Nyt on siis tytöillä kunnon valopannat. Suosittelen kovasti kaikille, sillä tuo panta on aivan ehdoton talvella  ja pimeällä -sekä kestävä (testattu -30 asteen olosuhteissa sekä vesisateessa)!