Ihan on unohtunut mainita, että meidän Emma Emmuskainen on viimeisimmän parsonlehden kannessa :)
Kuva on otettu noin vuosi sitten ja Emma oli silloin vielä aika pieni. Nyt on sitten molemmat tyttöset poseeranneet kannessa, sillä Aadahan oli 2004 joulunumerossa kannessa kera Joulupukin.
Tässäpä vielä viimeisestä lehdestä kuva:

                            1818504.jpg

Meillä on tällä hetkellä erittäin vauhdikas 4-vuotias parsontyttö ja hieman rauhallisempi 1,5-vuotias. Aada haluaisi vaan leikkiä, leikkiä ja leikkiä. Välillä sen täytyy ihan pakottaa Emma leikkimään. Ihan tosi, Emma ei meinaa jaksaa, mutta pakkohan se on kun toinen hyppii päälle ja työntää leluja väkisin suuhun. Ja sitä kun luultiin, että Emma on ikuisesti villi pentu, joka ei saa leikkimisestä ikinä tarpeeksi...
No, saa nähdä kauanko meillä tuo Aada Virtanen täällä villeilee. Hauskaa katsottavaahan se on, kun meidän Aada Aikuinen yhtäkkiä onkin ihan mahoton touhuaja. :)

Tässäpä muutama kuva ulkoilureissulta:
                       1818506.jpg
 
                       1818507.jpg


Juuri äskettäin oltiin rannalla ja tytöt paini, juoksi ja veti keppejä kilpaa. Sen jälkeen molemmat (juuri niin, jälleen myös Aada) meni uimaan ja voitte vain kuvitella, mitkä pamarit kastunut parson vetää hietikolla. Nyt ne sitten nukkuu sikeitä päikkäreitä. Kyllä päivät olisi tylsiä ilman tuollaisia hassuja tyttöjä :)