Joulu on jälleen ohi. Kovasti on syöty ja levätty.

Aatonaattona meillä soi ovikello yllättäen ja oven takana olivat Ansku ja Pepe-parson (Karvahaalarin Lauri Tähkä). Pepeä olemme nähneet viime keväänä viimeksi parsontapaamisella, sillä Ansku ja Pepe muuttivat pääkaupunkiseudulle sen jälkeen. Pepe on siis ymmärrettävästi jäänyt mieleen sellaisena pikkupoikana, joka ei vielä ihan uskaltanut näyttää parsonin otteitaan leikeissä, vaan mieluummin seurasi kauempaa Aadan ja Emman touhuja. Nyt tuo poitsu on jo reilun vuoden ikäinen komea mies :) Kävimme rannassa ulkoilemassa, mutta kamera unohtui kotiin. Ehkä ensi kerralla se on mukana.

Aada on saanut ensimmäisenä Joulunaan (-04) vinkuvan leijonatontun. Jostain ihmeen syystä tuo tonttu on edelleen ehjä ja se otetaan aina Jouluksi esiin kaapista. Kaksi viimeistä Joulua Aada on toiminut samalla tavalla tuon tontun kanssa; se kanniskelee Joulun ajan leijonaa, nukkuu sen kanssa öin ja päivin. Kun Joulu on sitten ohi, löytyy tuo ystävätonttu jostain nurkasta yksinään. Silloin sen on aika mennä kaappiin odottamaan ensi Joulua.

               2191113.jpg

Emma oli niin tohkeissaan kaikista Joulun vieraista. Oli monta rapsuttajaa ja leikittäjää. Pikkuneidin häntä heilui koko Joulun putkeen, niin mielissään se oli :)


               2191114.jpg

Aada ja Emma saivat lahjaksi  mm. pehmeät vinkupallot. Uskokaa tai älkää, niin nuo pallot ovat edelleen ehjät, vaikka niillä leikitään joka päivä! Meidän vinkulelujen täystuho Aada ei ole tuhonnut niitä. Pallot valittiin edullisimmasta päästä, koska ajattelin niiden rikkoontuvan 10 min. sisällä. Väärässäpä olin...

                          2191116.jpg

Eilen kävimme Koskenkylän ystävien kanssa meilläpäin ulkoilemassa ja uskaltauduttiin (myös Hanna suostuttelujen ja uhkailujen jälkeen... :) ) jäälle. Voi sitä riemua, kun viisi parsonmoottoria pääsee revittämään tasaiselle jäälle. Katsokaa itse kuvista, niin tiedätte :)

            2191118.jpg
                                           Parsonit irti, pois alta!

            2191120.jpg
                          Emma, Pipari, Hippu ja Helmi revittelevät

 
 
            2191123.jpg
          Aada the joskus niin hillitty neiti innostui Helmin kanssa revittelemään

            2191126.jpg
                                 Porukan pienimmät: Helmi ja Emma
           
            2191127.jpg
                                 Hemu ilmassa nappaa kohta Emman

                Iloista Uutta Vuotta kaikille!

Pitäkää koiraystävistä hyvä huoli tänään, kun ulkona on oikea sotatanner. Meillä ainakin jo aamulenkillä paukkuivat papatit. Me ainakin yritetään pysytellä kauempana paukkeesta, vaikka tytöt eivät ainakaan viime vuonna pelänneet raketteja. Yksikin huono kokemus voi laukaista loppuelämän pelon paukkuja kohtaan.